Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 12:01 - Джихадът в България?!?...А стига бе, колеги!
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2713 Коментари: 5 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес, с известно закъснение, прочетох забележително точното мнение на г-н Клод Монике, съосновател на Европейският център за стратегическо разузнаване и сигурност в Брюксел, тоест, че България можела да бъде мишена на терористите, обаче не била сред приоритетите им. Аз лично се засегнах много, въпреки, че този господин беше изказал една много вярна хипотеза, която от много време защитавам и аз, макар и в друга тоналност  - че теростите избирали уж  целта в зависимост от това, дали разполагат със средства за нанасяне на удар. Аман от вашите фанансови разчети, г-н Монике! "Жив ли е Молла Омар" и Кой изпуши дрогата, дето се вика...Но, за разлика  вас,  аз далеч не смятам, че средствата в случая са проблем, нещата опират до гледната точка... Тук  например, в България, която е посочена само като мишена във вашето мнение! за 23 000 евро неизвестни наши сънародници,(може да съм поувеличила малко сумата, чак ме беше срам да изпише 12 000), както писах по-рано, бишнаха съвсем успешно за два дни държавата, за да може завчера нашият роден  Президент, както винаги, да тръгне да ги изкарва тия хора по света като агенти на Москва! Тоест,  вижда се ясно, че  не парите са проблемът на нашата държава, а липсата на патриотизъм, колеги, липсата на елементарен патриотизъм...Изобщо, никой тук не Ви вярва, г-н Монике, да знаете от мен! 
Вие не познавате българите, ние тук оръжие имаме, всеки има пушка, щото е страшно, някои имат и мини танкове, даже и децата вече рядко се застрелват с пушките на тати и бати, щото знаят как работят, поне по медиите рядко съобщават подобни драми, повечко екшън пускат  за лудите, дето никой не може да ги задължи да си пият хапчетата и затова те  стрелят по полицията; и пари, да ви кажа, има, не е като да няма - бабите у нас, хем жени на по осемдесет години, гледаш го - едно бабче такова, живее на кисело мляко и хляб, а всеки ден поне пет такива спонсорират сивия сектор с парите, пестени за черни дни, които впрочем отдавна настанаха,а всички останали си ги крият, да не им ги вземе държавата, и с основание. А нелегалните имигранти, г-н Монике,  ние не ги търпим, защото българите са расисти и в България има расова сегрегация, дължаща се на дългогодишното пълно безхаберие и липса на каквато и да било адекватна политика - м, да, Франция може и да се пише, и навярно с основание,  интернационална държава, в която основен принцип е мултикултурният плурализъм, ама България не е, ние сме лицемерна държава. 
Та така. Не била приоритет България  - ама ха, няма и да е приоритет, докато специалните части у нас продължават да издирват автомати по дупките за климатиците на хората! Аз видях лично, там не може и газов пистолет да влезе,  дори и на части, освен ако някой няма голямо желание, ама то пак не опира до пари, да ви кажа...
И все пак, г-н Монике, не зная за вашия джихад,  но аз винаги съм била на мнение, че за България е много добре това, че жандармерията все още има по-добро въоръжение и по-добра тактическа и строева подготовка от населението. Защото никой не стреля в цирка, г-н Монике, той сам изгаря. 
Това мнение, би трябвало да бъде много поучително, и за вашите проблеми също, смятам... Искрено съчуствие изказвам,  не съм парижанка, не съм французойка, прост трол съм, и се гордея с това, но четиристотин тридесет и трима души са твърде много. 




Гласувай:
15



1. starotomagare - Тук таме се срещат верни моменти
16.11.2015 19:26
Тук таме се срещат верни моменти но да не бяха тези твърде пресилени обобщения-,,Българинът това ,българинът онова".Няма такова животно като обобщения българин Нито бабичките само трупат хилядарки докато уж само са на сух хлебец-има ги от всякакви породи но по произход и начин на живот са различни .По същия начин е и това изхвърляне дето всички са въоръжени до зъби .Има ги и такива но ако се съди по истеричните възгласи против някакво си, дори съвсем беззъбо и вдетенено ,,военнно обучение"то едва ли тези дето се паникьосват дори от мисълта децата им да поназнайват по нещичко, биха допуснали в дома им да се внесе нещо истинско при това и незаконно...Българите били и расисти-рече и отсече като това да е самата свещена и многократно проверена истина.Аз пък смятам ,че изобщо не е така и това особено важи за нежния ни пол.Сляпо и съкато дето се брои за женско се ,,обзаведе "с чуждоземна фамилия а ако човек пътува в претъпкан автобус ще види как цигачета се свалят с разпърчени съученички които не проеявят и най-малък расизъм за разлика от съученичките им от цигански произход...Не случайно си мисля ,че пътят към ада е покрит не се добри намерения а с абсурдни обобщения. Този метод е любим и на всякакви манипулатори нихилисти дето са готови да очернят всичко добро овъргаляйки го заедно с мръсните парцали в катрана.
цитирай
2. getmans1 - Весели обощения за за българина, ...
16.11.2015 19:36
Весели обощения за за българина, това рядко се вижда в блог.бг, ма не бива то така безотговорно да се пише! :)))
цитирай
3. eloiz - Уважаеми старомагаре,
17.11.2015 18:33
българинът има поговорка - "Направи добро, пък го хвърли в морето (в случая в катрана), пък да видим дали ще оцелее". Аз лично, много се радвам на оцеляващите, много е готино,като изплуваш, невероятно усещане е да си жив в тази държава, ей!)) Виждам от поста Ви, че и вие се радвате на това. Оставате ги ученичките, те вече не са това, което бяха. А за военното обучение съм съгласна, действа тонизиращо.
цитирай
4. eloiz - Кушел,
17.11.2015 18:37
привет, благодаря за подкрепата, но пък смятам, че невидима война няма. Войната е съвсем явна - на нас ни се иска да е невидима, защото жертвите наистина станаха повечко, пък и главите от Близкия изток се търкалят като футболни топки по медиите, и то ги търкалят хора, дето дори нямат отбор, участник в квалификациите за световно първенство...обаче си е съвсем видима. Не се заяждам, просто ми е тъжно.
цитирай
5. eloiz - Гетманс,
17.11.2015 18:40
аз не съм безотговорна, все пак целта на всичко това, е да бъде забавляван народът, нали?)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1663457
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930