Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2015 12:54 - Как г-н Н. Цонев оправи икономиката за едни избори
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 3173 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.09.2015 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Забелязала съм една особеност на българските избори - когато дойде време за предизборна кампания, и всички стават сериозни, и започват да говорят по много сериозни теми. Крак повлече една дама, позната от екрана като Гонзовица, която заяви в ефир, че вече не иска футболист, а финансист за гадже. Ей го и вчера, след нея, г-н Борисов и той, се направи на ущипана мома, ама я от Атака как го разкриха веднага, аз снощи гледах коментарното им предаване,  а го разкриха, щото те я знаят изтънко  тая работа - че г-жа Меркел не може да лъже, защото тя плащаа... Няма кой да му каже на г-н Борисов, че тия разходи не се броят, ама и той не си признава...Пък на мен ми е неудобно...М, да, горкият български пенсионер, Аттака;  а в нашия град доста хора мислят, че щеше да е по-добре, ако г-жа Меркел плащаше директно и на него, пенсионера,  но повече от половината не желаят да си го признаят, защото биха излезли "предатели на родината", точно те са и вашият електорат; в т.ч. вие сте совсем  прави, че не е справедливо да се плаща само на бежанците, и някой трябва да иде и да го каже това на г-жа Меркел, щото г-н премиера явно не се оправя с превода, светят там микрофончетата, ама не се чува...
Много сериозни неща стават в държавата, много сериозни... Чак да му доскучее на човек, и на мен включително.  Ей и днеска, чета в "Стандарт", че г-н  Николай Цонев,  бивш министър на отбраната на Р.България, известен на широката публика с чуството си за хумор (ако не греша, най-паче по линия на съдебната система), ето ти го,  станал сериозен човек, финансово ориентиран. Само така, г-н Цонев, докога политиците ще се въртят срамежливо около финансовите кръгове, време е вече самите те да се заемат с бизнеса, да видят как се пачка дърпа; сега чакам от Вас, г-н Цонев, след като си купихте  не една, ами няколко търговски марка,  с която имате право да произвеждате "дрехи, обувки и всякакви други принадлежности за глава, покривки за легла и маса, канцеларски лепила, четки за рисуване, пластмасови опаковки, фотографии и печатни произведения", да вземете да произвеждате наистина там, каквото сте решили да произвеждате, че аман от фейсбук производство, ей!
Прав сте , г-н Цонев, производството му е майката на тая държава, аз лично бих се радвала, ако откриете в Карлово първата фабрика за гуми за тенджери, например! Пък  не само това, ами Вие  и фабрика за локум искате да отваряте, цял бизнес консорциум да правите! Хвала на таквиз бизнесмени!  (Да Ви подшушна под сурдинка, че от времената, в които временно бях заета в търговския сектор на иномиката на Карлово, хората тука обикалят, гледат, ама рядко някой да купи - тва няма значение локум, застрахователни полици и санитарни материали се продават, обаче всеки трети пита за гуми за тенджери, явно има голяма липса в държавата на гуми за тенджери; Вие проверете така и в други градове - там могат да липсват я бичкий, я нещо друго, стига с тоя локум, всички локум правят и дойде вече байгън на населението, в това можете да ми вярвате, като на лице, което е било заето в търговския сектор, и ви желае доброто, щото милея за всичко родно, нали фабрика ще правите....)
Ей, само така,  българската индустрия  да вземе да живне, да скочи брутния вътрешен продукт, дето се вика - таз година производство на гуми за тенджери, догодина - разпространението им в  Китай, леле майко!...  Да,  г-н Цонев, в крайна сметка и аз, като Вас, смятам, че политиците трябва най-сетне да разберат, какво се случва след веенето на знамената. 
А правилото е, че след веенето на знамената, винаги се случва така, че или риск печели, или риск губи, зависи кой как си е пресметнал работите...  Ех, г-н Цонев, г-н Цонев, мене ми се чини, че  и вашата работа  ще стане като тази на Гонзовица, ще хвърлите много пари за пиар на марки, дето народът не ги знай, па не си избрахте и правилно времето за започване на бизнеса, язък ви за петдесетте лева разходи, и   накрая ще ви резнат тока и толкова... Сега времената са сериозни, ама не са още чак толкова сериозни, и всеки финансит би ви казал, че в момента няма кой да купува. 
Но, хайде, наздраве, това поне е безплатно, за бизнеса,  па тука, в Карлово,  чекаме  фабриката след месец! 











Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1650228
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031