Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2015 14:18 - За това, как Премиерът откри живата вода, и за малко да изпусне държавата, и за едни 50 кг. захар
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1538 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 13.08.2015 20:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Жега, скука, мухите летят ниско,  телевизиите въртят стари новини, населението вари ракия незаконно, а аз тъжно гледам на обяд повторение на някакво предаване по Канал 3, в които бодрата водеща (добре подкована, не може да й се отрече), води спорове на обществено-политическа тематика,  по темата за някоя от поредните попракви на наказателния кодекс, и това  с един много сериозен адвокат, който учтиво отблъсква въодушвения й порив (ей, личат си школите и на двамата, личат си...))). И изведнъж, на края на дисксусията, дамата обявява в познат маниер, дето еди кой си кмет (от нашите,даже не можах да повярвам какво чух), поръсил 50 кг. захар по пътищата в общината си, видите ли, да изгони злите духове и да не стават вече катастрофи, защото всички обичаме хората. 
Направо се втрещих. 50 кг захар!!! 
Г-н Премиер, ето, видите ли сега,  как се ограбва държавата и кое точно предизвиква вакуум в управлението, както вие се изказахте онзи ден, аз много внимателно ви следя?!? Ето как, омразата и хейтърството водят до страшни колизии, как няма дупки в пътищата да  се отварят чак! (и все към ада гледат, бе... толко много захар, тоя правил ли е някога буркани...). Но вие г-н Премиер, сте мил и справедлив, и по затова толкова много си приличаме с вас,  и искрено веселите държавата, за разлика от г-н Димитров, който така жестоко ви излъга и ви направи за смях пред всички, като каза, че сте открили живата вода... Искам да знаете, че аз искрено ви съчуствам, и затова вчера единствена не писах по въпроса. Един вид, от уважение. Един съвет от мен, обикновената българска жена, (за протокола, литуратуровед, а не историк) - да си уволните пиар агенцията, защото са се сдушили с хората, дето ви подсказаха за водата, искат да я бутилират незаконно и да минат покрай НАП,  ами я им пуснете някой инспектор, г-н Премиер (ама не от здравните, те само пресконференции правят), да видите как набързо ще открият не костите на княз Енравота, ами минимум, като за начало, поне колянното капаче, с пълно бойно снаряжение, на деда му, бас хващам. 
Защото аз твърдо вярвам в институциите на България, г-н Премиер, и съм на мнение, че ако премиерът сам се прави за смях, това е весело, и угодно на всички, защото нашата държава е много тъжно място, и това го пише във всички статистики за световното щастие, но ако някой друг го направи за смях, това вече не е добре. Трябва да има някакъв ред в тая държава. 

Ха наздраве, г-н Премиер, и един голям поздрав към историците във клуба, пардон, България, сред които има чудесни хора, които много уважавам; и с едно намигване, от колегата литературовед))). 







Гласувай:
3



1. milady - поздрав !!!
13.08.2015 14:22
сладурско...;)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661315
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930