Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2015 16:27 - Сън сънувах, или за пленуми и конгреси, и най-вече що ми мило и драго, че се е пролет пукнала...
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
1



 Този постинг трябваше да го напиша на първи февруари, или на втори - тогава щеше да му бъде най-доброто време, по празник в календара, но, по традиция или не, празникът ще се предшества от ден на траур у нас. 
Онзи ден минавах покрай сградата, която прислонява командния център на БСП в Пловдив, минах, погледнах, и хал хабер съм си нямала, че днес там ще се провежда мероприятието, с което ще се открие предизборната им кампания! Както казва народът, що ми е мило и драго, че се е пролет пукнала... Като намеря клипа, ще го добавя, но за сега ги мисля тези дейци, как ли си прекарват времето в Пловдива града, доскоро голема... Разкошен град е Пловдив, все още. С калдъръмите му, с тепетата му, с оня божествен климат, особено по това време, дето вее бури под носа на всички други функционери от Севера. Хубаво е да се знае, е Пловдив не е само градът на Георги Гергов и на Ветко Арабаджиев, Пловдив е център на Централна Южна България, да, ЦЮБ в разните доклади и статистики, с падащите проценти, дето падат по-бързо от гащите на стрийптизьорките в хубавите пловдивски заведения.... 
А г-н Миков и г-н Станишев се изказват много хубаво за бъдещето на БСП. Все в смисъл, е АБВ не пречела на партията, щото това нямало значение, а Боко Премиера нямало да стане президент, щото г-н Станишев се възмущава скрито от това, и нито е културно, нито е интелигентно, абе, не е по европейски.
Ще си изгубите времето, пичове. Тя работата е ясна. Щом Боко намеси женската карта и почна да гледа хитро и на парцали, значи няма за какво да се сърдите.
Ще ви остане хубавото преживяване в Пловдив. БСП може и да е на сто години, вярно, Боко може да ви диша прахта, нищо, че той не го знае, обаче Пловдив е на пет хиляди... И му личи...
 









Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1663546
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930