Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2012 23:06 - Кой има право да бъде на улицата и кой не?
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 3885 Коментари: 13 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес научих, че гейовете в България трябвало да си седят вкъщи и да не се показват по улиците. Да си седят вкъщи и да се крият от очите на хората, да не би да заразят някого с противоестествената си природа, защото  явно да си гей е опасно - може да се прихване от въздуха в България!)
Някъде четох, че от поне четиридесет години насам българската държава отделя най-малко пари за образование, в сравнение с всички други европейски държави, както и в сравнение с някои други държави, за които не е добре да се говори, защото ще стане съвсем срамно. Та вероятно за това българскато общество не знае, че хомосексуализмът не е извращение, както пише във викторианските учебници, а нормално явление в природата - 10 процента от всички хора  са явни или скрити хомосексуалисти и срещу това не може да се рита, както не можем да спорим и за това, че определен брой хора се раждат с руса, червена или кестенява коса, откакто свят светува...Апропо, през средновековието са изгорили на клада твърде много жени, чиято единствена вина е била, че са жени и че са  имали червена коса - това също не сме го научили, уви...
Да, по всичко личи, че гейовете в България  ще си стоят "вкъщи" още поне двадесет години. Нищо, че те могат да бъдат вашият брат/сестра, братовчед, магазинерът отсреща, учителката ви по биология, библиотекарят, тъпанджията, който свири в заведението...Всеки един на десет души. И да, никой от тях няма да посмее да излезе на улицата, защото "нормалните" ще го сочат с пръст и ще се възмущават.
А през това време Азис и последователите му, шестващи из т.нар. "шоубизнес" в същата тази България ще печелят пари и ще живеят на гърба на "нормалните", защото  същото това българското общество обича да гледа сеир, да реве в изстъпление, пияно до козирката, и да се "кефи" на подигравката, която им навира в очите въпросния Азис, а защо не и да  да лицемерничи, обявявайки "Костинбродския славей"))) едва ли не за единствен символ на "развалата" в държавата.)) А знаете ли защо Азис, Евгени Минчев и всички останали от техния "сорт" не ходят на този толкова коментиран "гей-парад"? Защото те никога не са били част от хората, които излязоха и се разходиха по софийските улици днес. Те нямат нищо общо с тях, защото са своеобразна изкривена проекция на  "нормалното" българското общество и неговата нетолерантност, прикривана или не с лицемерие,  те са неговите  мразени и "мазно говорени" идоли...
Но всяко общество заслужава своите идоли.

Посвещавам този материал на мой познат счетоводител, с когото пътувам всеки ден за работа. Чудесен човек, добър професионалист, но аз го съжалявам, защото въпреки това му е много трудно, а му е трудно, защото  много му личи, че е гей, и той не може да направи нищо срещу това.






Тагове:   улица вкъщи,


Гласувай:
1



1. minavamottuk - И все пак
01.07.2012 10:03
този познат не се цапа и крещи по улиците ,
е е гей вероятно...фактът ,че страда и нищо не може да направи говори да го оставим на спокойствие и да не зяпаме в него като в извънземно...а колкото може повече да го приемаме нормално ,като всички хора...как не се разбра ,че всъщност тези хора са използвани ...за всичко друго ,но не и за тяхно добро...
цитирай
2. eloiz - Минавамоттук,
01.07.2012 13:50
на него му се иска да извика понякога в очита на хората "Има ме, тук съм, не съм по-различен от вас", но знаеш ли защо не ходи на тези паради - аз съм го питала - защото казва, че няма смисъл... "тук няма смисъл".
цитирай
3. kostadin - Геьовете имат ли връзка с педера...
01.07.2012 15:22
Геьовете имат ли връзка с педерастите и манафите?
цитирай
4. eloiz - Не зная, Костадин,
01.07.2012 20:00
не зная кои са тия "геьовете")))). Доколкото зная, "педерасти" и "манафи" са опреления, които се отнасят до поведение в обществото, изразяващо се в някои силно отрицателни черти, но не и сексуална ориентация).
цитирай
5. eloiz - И пак до Костадин -
01.07.2012 20:01
ако беше прочел онова, което съм написала, щеше да намериш отговора - дала съм го черно на бяло)
цитирай
6. eloiz - Но кой чете...
01.07.2012 20:02
Уви, всички пишат, много рядко има хора, които четат...И още по-малко са людете, които мислят.
цитирай
7. kostadin - Вижте тези хомосексуалисти са м...
02.07.2012 12:14
Вижте тези хомосексуалисти са много мили момчета и момичета навярно ,но не искат да се размножават.П това си приличаме -хетеросексуалните етнически българи също не си падат много по размножаването.
По мое време педерас и манаф си бяха термини с сексуална насоченост.

PS
Обикновено за нормално ,пък било и общество се говори за преобладаващата част от хората.Кое е нормално може сама да прецениш.
цитирай
8. eloiz - А размножаването
02.07.2012 20:52
не е ли въпрос на личен избор? По което си приличат хомосексуалните и хетеросексуалните, както отбелязахте)
А по въпроса за нормалното - ами много е сложно да се каже по мое мнение. За мен е нормално едно, за Вас - друго.
цитирай
9. kostadin - не е ли въпрос на личен избор? По к...
03.07.2012 02:34
eloiz написа:
не е ли въпрос на личен избор? По което си приличат хомосексуалните и хетеросексуалните, както отбелязахте)
А по въпроса за нормалното - ами много е сложно да се каже по мое мнение. За мен е нормално едно, за Вас - друго.


Личен избор ?Когато изчезнат българите ще свърши и личният избор А правата които се разрешават на хомосексуалните би следвало да се вземе демократично или поне след референдум.Защо бягат от демокрацията?
цитирай
10. eloiz - Хм,
03.07.2012 14:09
откога правата на хора, които имат вариация в гените си трябва да бъдат разрешавани с референдум?...Оттук до крачката, че правата на всички, които имат червена или черна коса (за сметка да речем, на русокосите)също би трябвало да бъдат решавани с референдум, а това е една крачка, една малка крачка връщане обратно за човечеството))). Разбира се ,че е въпрос на личен избор това дали ще имаш деца или не, стига този избор да не нарушава правата на самите деца или на останалите около теб. (Т.е. - за да не излезеш с историята за бабата от Русе и нейните близначета - точно за това говоря за правата на децата, в случая нарушени, както и за това, че всеки избор си има последици, които всеки преценява за себе си, и абсолютно никой друг няма право да се меси в избора, който сме направили). Ако аз примерно в един момент реша да не раждам деца, защото не желая, но пък се отдам на усилен труд - физически и умствен, и построя мост или пък открия нова планета - как ще гледаш на мен? Като на откривател, строител, или като на машина за раждане на деца?
цитирай
11. eloiz - За съжаление
03.07.2012 14:13
отидохме твърде напред (и буквално, и преносно казано) за да има значение вече кой какъв е и защо такъв е... И колкото по-бързо разберат "нормалните" хора, че присастът на населението в държавицата ни нито зависи от хомосексуалистите, нито от "оказващите да раждат", толкова по-добре за самите нас... Защото за некадърниците, които ни управляват наследствено от десетилетия всичката тази патърдия и безсмислено говорене са балсам за душата , безценно отвличане на вниманието от собствените им золуми.
Апропо, аз също нямам все още деца. Миналата година преживах влизане в болница, в АГ отделение. Синините и отоците по ръцете ми от варварски слаганите системи не зараснаха два месеца след това, имам и други проблеми, които все още не съм излекувала, но те не се виждат. Да, не е хубаво да си жена в България, не дай си Боже да раждаш тук...
цитирай
12. minavamottuk - Всеки иска да извика
03.07.2012 22:01
eloiz написа:
на него му се иска да извика понякога в очита на хората "Има ме, тук съм, не съм по-различен от вас", но знаеш ли защо не ходи на тези паради - аз съм го питала - защото казва, че няма смисъл... "тук няма смисъл".



Аз също искам да извикам-има ме ,тук съм...имам наблюдение ,че отдаваме на нещо ,наше си и дето го смятаме за болен въпрос недоволството си от живота..и не ни минава през ум ,че останалите има същия проблем...едните хомосексуални ,другите глухи ,слепи ,куци ,а най-страшните са-злобни ,че чак жлъчни...ако разберем това е лесно...
цитирай
13. eloiz - Минавам оттук
05.07.2012 22:32
говоря за съвсем различно нещо - нещо, на което съм била свидетел по време на излизане с него и с негов приятел - те не могат да се хванат за ръце пред хората, не могат да се целуват, да се прегръщат - все неща, които аз мога да правя с моя приятел на публично място, и никой няма да ми обърне особено внимание... Но ако той го направи, ще го унищожат от клюки и омраза хората. Това имах предвид - обществото е невероятно затворено и вгледано в пъпа си, а това не е най-важното нещо на света... Какво недоволство от живота, какви пет лева, когато си принуден като него през целия си съзнателен живот да бъдеш друг човек... Но няма смисъл това да се обяснява, при положение, че нямаш близки хора, които имат подобни проблеми.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1658889
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930