Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2008 13:20 - За котките и коледните украси
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1295 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Всеки опитен котколюбител знае, че в сблъсъка между котка и коледна украса  могат да произлязат редица събития и е истинско щастие да се разминеш само с късо съединение. Поради това онези котколюбители, които биха желали да се поддадат на коледното настроение и да украсят къщите си би трябвало да спазват следните правила:
1. Коледната украса да бъде сложена задължително някъде, където котката няма да може да припари, дори да скача и да мяука по нея няколко часа без прекъсване. Защото тя ще се опита да докопа украсата  дори и там, тъй като въпросът защо сте качили на лампата тези прекрасни, явно отлични на вкус , присвяткващи и лъскави работи ще я гложди непрекъснато. 
2. Елхата винаги е била сериозен проблем, но ще бъде още по-сериозен, ако сте се снабдили  с изкуствена. Защото рано или късно, котката ще се добере до елхата, ще се покатери грациозно догоре и ще впие зъби във върха й... А там я чака странно миришещата  китайска пластмасова изненада, която на нас може би ни изглежда автентично и екологично, но за котката ни екологичното е синоним на "Пхубляк, какъв е тоя гаден мъх в устата ми, това не трябваше ли да е новото й палто от норки?!" 
     Според препатили котколюбители е имало случаи на няколкочасово влачене на изкуствени елхи по пода на стаята, с опити да бъдат удушени и убити.(елхите, разбира се)
   При естествените елхи  обаче се наблюдава само задълбочено внимание от страна на котката, застанала под елхата до дядо Мраз и Снежанка, и потупване на най-долната играчка с нокът, предпазливо, от време на време. Все пак истинските елхи си бодат доста... И дори и котките го знаят....
  3. Коледната трапеза 
  Е, ако в края на всичко това, наречено Коледа с Котка не сте се уморили до смърт да отплитате заплелата се в гирлянди и коледни лампички съскаща котка, ако елхата ви не е била убита и заровена някъде , то може да седнете на коледната трапеза. Разбира се, с Котката. Всъщност това е и нейният любим момент от Коледата. Ех, колко си приличаме.... ))))
 Весела Коледа)


Тагове:   украси,


Гласувай:
0



1. kopi - хахахаха; много готин звук се ...
25.12.2008 22:04
хахахаха;
много готин звук се чува когато котката се покатери на изкуствената елха и горкото дръвче загуби равновесие... нещо между тряс и мяу.... три пъти тая година при мене... :-))))
цитирай
2. eloiz - ситуацията е повсеместна, не само ...
26.12.2008 11:51
ситуацията е повсеместна, не само при теб; може да е нов зимен котешки спорт)))) Със здраве и весели празници!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659446
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930